Team

Team

Ons team bestaat uit zes professionals in haar- en gezichtsverzorging. Door opleidingen en trainingen blijven we op de hoogte van de laatste trends.

Als u ons bezoekt, merkt u dat wij ons werk graag doen in een gezellige sfeer, maar ook met rust op de werkvloer. Voor iedere klant is er voldoende persoonlijke aandacht. U kunt optimaal ontspannen terwijl wij uw haar en/of gezicht verzorgen.

Veel vaste klanten weten ons al te vinden. Wij hopen ook u graag eens te ontmoeten bij Haar & Beauty Huys!

Samen

Hallo, ik ben Krista. Ik ben kapster, schoonheidsspecialist, visagist en mclean curlsys knipsysteem. Graag help ik bij Haar & Beauty Huys!

Krista Jansma

Hallo, ik ben Marleen. Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als allround kapster. U kunt voor alles op gebied van haar bij mij terecht.

Marleen Rechterschot

Hallo, ik ben Coriene en werk al een aantal jaren als kapster, met veel plezier! Voor een mooie krul door mclean curlsys kunt u bij mij terecht!

Coriene Koerhuis-Wessels

Hallo, ik ben Davina en werk alweer 6 jaar met veel plezier in de kapsalon. Het is geweldig leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in mijn werk!

Davina Tigelaar-Bennink

Hallo, ik ben Natasja en ben al jaren met veel plezier kapster. Een nieuw kapsel, kleuradvies of make-up, het maakt niet uit, voor mij is elke klant een nieuwe uitdaging.

Natasja van den Brink-Klunder

Hallo, ik ben Debby. Ik werk al jaren met veel plezier als kapster en schoonheidsspecialiste. Ik vind het leuk om mensen mooier te maken. U kunt bij mij terecht voor: een nieuw kapsel, huid en haarverzorgingsadvies, heerlijke gezichtsbehandeling of massage en make-up.

Debby Veldhuis

Hallo, ik ben Ilse. Ik ben kapster en schoonheidsspecialiste en doe dat met veel plezier! Mijn passie is mensen mooier maken, daarom geef ik u graag een passend kapsel en een fijne gezichtsbehandeling.

Ilse Mensink